“De când am preluat conducerea filialei argesene a PNL, m-am preocupat să aduc alături de noi oameni de cea mai bună calitate. Am plăcerea să anunț că, începând de ieri, s-a alăturat echipei noastre liberale un om de excepție, managerul Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, Elena Iagăr. Elena Iagăr este managerul cultural care a pus Argeșul pe harta României. Chiar dacă a fost in subordinea unei conduceri politice de multe ori ostilă noțiunii de cultură și care, de multe ori nu a înțeles că pentru păstrarea identității naționale este nevoie de mult mai mult decat să-ți pui tricoloru-n piept și să te pozezi din cand în când în costum popular – poate și ăla împrumutat, doamna manager al Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș a demonstrat, cu dăruire și profesionalism, că instituția pe care o conduce poate deveni un etalon național de bune practice”, a declarat președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Doctor in filologie, cercetător științific, vorbitoare a două limbi străine, membră în comisii importante din Ministerul Culturii și în asociații profesionale de specialitate, doamna Elena Iagăr va face parte din echipa propusă de PNL pentru conducerea Consiliului Județean  Argeș, urmând să coordoneze domeniul culturii.

“Salvarea, păstrarea și afirmarea culturii românești este o misiune plină de răspundere, pe care eu mi-am asumat-o deplin și voi continua să o fac până la sfârșit, cu toată ființa mea”, este de părere Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.