E strigător la cer! Cine e noul abonat la banul public pentru lucrări de mântuială?

Nici bine nu s-a răcit cerneala pe mandatul de primar al Câmpulungului, că pe lângăsanturi 1 instituţia ce gestionează banul public au apărut o serie de personaje ce şi-au făcut abonament la contactele de lucrări din bani de la buget.

Una dinte firmele ce tocmai a înhăţat un contract cu o valoare de 135 mii lei, pentru a face nişte şanţuri din beton pe Calea Târgoviştei, este Ion Badea. Omul este un apropiat al actualului primar Liviu Ţâroiu, ce până mai ieri avea ca activitate efectivă, pe firma ce îi poartă numele – SC Badea SRL (Valea Rumâneştilor), doar un magazin de cartier şi ceva spaţii comerciale de închiriat.

Numai că, printr-o minune, societatea Badea SRL a ajuns să obţină contracte cu atribuiresanturi 3 directă din partea primarului, contracte ce nu se regăsesc la vedere în primărie, ci în unul dintre dosarele ţinute la mare secret de unul dintre consilierii personali ai lui Liviu Ţâroiu, respectiv Gheorghiţa Nestor.

Fără alte comentarii putem spune că şi lucrările prestate de respectiva firmă lasă de dorit, pentru că în teren situaţia arată destul de jalnic, iar şanţurile par mai degrabă a fi fost făcute cu vreme în urmă şi acum doar spoite pentru a arăta ca noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.