Donaţie de 1000 de teste COVID-19 pentru Spitalul Orăşenesc Mioveni

Asociația “Speranță și Sprijin pentru Oameni” (Donează pentru Argeș), reprezentată de Cristina Coteț și Cristina Ghineț, a anunțat că a finalizat prima misiune pe care și-a propus-o în lupta cu virusul COVID-19. Astfel, Asociația a finalizat achiziționarea și donarea a 1000 de teste, în valoare totală de 97.000 lei, pentru aparatul de testare COVID-19 Real Time PCR de la Spitalul Orășenesc Mioveni.

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, le transmite felicitări reprezentanților Asociației “Speranță și Sprijin pentru Oameni” și consideră că donația lor este de un mare ajutor pentru sistemul de sănătate argeșean. Kiturile de testare vor putea fi folosite imediat, fiind deja pus în funcțiune laboratorul de testare COVID-19 de la Spitalul Orășenesc Mioveni.

“Felicit Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni! Datorită gestului lor vor putea fi testați nu mai puțin de 1000 de argeșeni, într-un moment în care avem nevoie de orice ajutor pentru a combate eficient pandemia de coronavirus. Prin implicare, solidaritate, generozitate și responsabilitate societatea argeșeană demonstrează că este unită și pregătită să învingă lupta cu un inamic nevăzut, dar foarte periculos. Mulțumesc tuturor oamenilor de bine care au ales să dea o mână de ajutor sistemului de sănătate din Argeș”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Pentru obținerea celor 1000 de teste, Asociația s-a bucurat de sprijin din partea mai multor societăți și persoane fizice, hotărâte să contribuie la efortul autorităților de a limita răspândirea coronavirusului:

RADICAL ZERO SRL, SOTRANSIMPEX SRL, BANCA TRANSILVANIA, GHINEȚ CRISTINA CABINET AVOCAT, PROINSTAL PIPE SRL, VALERICA COMAN, NEW DESIGN COMPOSITE SRL, VIA GLOBAL TRICONF SRL, GEORGESCU MIHAELA ALINA, VASILIU- CĂPĂȚÎNĂ SIMONA- ELENA, POSTELNECU ALEXANDRU FLORIN, CARPATI ALEX PROFESIONAL SRL, PROENERGY CONTRACTOR DIVISION, ILINCA GEORGE, LAGUNA SRL, TUDOSE VASILE MARIUS, CÎRSTEA RADU CEZAR, CACIULA IONUT COSMIN, ALTHEEA IMPACT, VASILESCU GABRIEL, CAROHOUSE CONTEXPERT SRL, RADU EUGENIA, IORDACHE ILIE CLAUDIU, CHEM EXPERT INDUSTRY, NEXT CARPATI BUILDING SRL, SC CARPAȚI-COM SRL, DRAGUSANU IOANA, GUGUI ELENA AMALIA, DELTA CART EDUCATIONAL SRL, ELCAS SYSTEMS 2001 SRL, TUREXIM SRL, TOMA FINANCIAL SERVICES SRL, STÂNGU MIHAELA, ALX TRANSPORT LOGISTIC ARG SRL, LUCALEX DISTRIBUTION SRL, TARA SA, LAS VEGAS MI, LUCAS, CONSULTING PARTNER SERVICES, DINCA FLORIN – ALIN, MARINICĂ GABRIEL, CONSTANTIN BĂDOI, ANDREEA LOREDANA CONSTANTIN, CRUCERU MARIANA, MARIN MIHAI, SC CARPATI CONS JUNIOR SRL, BAROTTE SOLUTION S.R.L, VOCHIN VERONICA, SIRBU MARIAN, M AND D RETAIL PITEȘTI, DORCIOMAN DRAGOȘ, POPA GHEORGHE, ANDREMAR INSTAL CONSTRUCT, CRUCERU MARIANA, FOVENYESSY STEFAN-MARIUS.

La aceștia se adaugă Adrian Badea, inițiatorul discuțiilor cu Casa Share, prin intermediul căreia s-a achiziționat și aparatul PCR de către Fundația Groupe Renault România, Ionuț Codrea, reprezentantul Asociației ,,Zimbrul Carpatin”, care a luat legătura cu Dacia Renault, Fundația Groupe Renault România care a continuat inițiativa societății civile și a achiziționat primul aparat de testare COVID-19 funcțional din județul Argeș.

Reprezentanții Asociației “Speranță și Sprijin pentru Oameni” (Donează pentru Argeș) au anunțat deja că nu se vor opri aici și pregătesc,  în perioada următoare, o nouă acțiune dedicată salvatorilor de la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș.

Și dumneavoastră puteți fi eroii zilei, implicându-vă în lupta cu COVID-19 în contul Asociației ,,Speranță și Sprijin pentru Oameni” (CIF 37992153): RO73BTRLRONCRT0421561701, deschis la Banca Transilvania Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.