În curând, toate drumurile duc la Târgul de Crăciun de la Mioveni!

În acest an, Magia Crăciunului va putea fi simţită mult mai intens de locuitorii oraşuluitarg-de-craciun-mioveni-arges Mioveni. Pentru prima dată, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, va fi organizat „Târgul de Crăciun – Mioveni 2016”.

„În perioada 15 – 30 decembrie, toate drumurile duc la Târgul de Crăciun de la Mioveni! Intrați pe pagina oficială a evenimentului pentru a afla primii ultimele noutăți, dar și ce vedete și-au anunțat prezența la concertele pe care Primăria Mioveni și Centrul Cultural le vor organiza cu ocazia Târgului de Crăciun.

Dacă încă nu știți care va fi destinația dumneavoastră preferată pentru alegerea cadoului perfect, sau pentru o plimbare relaxantă în baia feerică de luminiţe colorate, ghirlande și decorațiuni, atunci mai aveți timp la dispoziție să vă hotărâți asupra faptului că, în perioada 15 – 30 decembrie, Târgul de Crăciun de la Mioveni este alegerea evidentă!
Până la marea deschidere, organizatorii s-au mobilizat și se pregătesc să vă întâmpine cu mioveni-targ-de-craciuncele mai frumoase aranjamente luminoase și decorațiuni de sărbători, cu căbănuțe din lemn pentru agenții economici și producătorii participanți, cu servicii de calitate pentru dumneavoastră, dar și cu o serie de artiști de marcă, special aleși pentru publicul din Mioveni.
Nu doar artiștii se pregătesc să vină la Târgul de la Mioveni, ci și Moș Crăciun, care deja își pregătește sania și renii. Pe toată perioada 15 – 30 decembrie, Moșul îi va primi pe copii în casa lui din Centrul Civic, unde va primi scrisorile prichindeilor și le va asculta poveștile.
Oare cine va mai veni la Mioveni alături de Cătălin Măruță și Lidia Buble?”, au precizat organizatorul, primăria Mioveni, pe pagina de Facebook destinată exclusiv evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.