O nouă Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș aduce noi restricţii începând cu data de 14 noiembrie a.c:

„În atenția:

–  operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și / sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădiri;

– operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc

            Vă informăm că prin Hotărârea nr. 57 din 13.11.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș s-au stabilit următoarele :

Art. 1. (1)  Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, pe raza Municipiului Câmpulung.

(2)  Este permisă activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul  hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare doar pentru persoanele cazate în aceste unități.

(3) Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc pe raza Municipiului Câmpulung.

(4) Sunt interzise activitățile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și / sau concerte pe raza Municipiului Câmpulung.

(5) Măsurile prevăzute la art. 1 alin. (1) –  (4) intră în vigoare începând cu data de 14.11.2020, ora 00.00 pentru o perioadă de 14 zile (până la data de 27.11.2020, ora 23.59).

            În urma ședinței extraordinare a Comitetului Local pentru Situații de Urgență s-a hotărât că începând cu data de 13.11.2020, orele 17.00, Poliția Municipiului Câmpulung, Jandarmeria Câmpulung și Serviciului Poliția Locală și să desfășoare activități de informare a operatorilor economici vizați de hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Primar, Elena – Valerica LĂSCONI”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Municipiului Câmpulung.

PUBLICITATE ELECTORALĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.