În ultimele zile, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF mai multe mesaje, prin poşta electronică, în care anunţau controale fiscale. Pe scurt fiind vorba de o farsă de care românii plătitori de taxe şi impozite au avut parte.

În acest sens Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunţă că din partea instituţiei nu sunt niciodată transmise email-uri contribuabililor prin care să fie anunţate eventualele controale fiscale.

„ANAF avertizează că nu transmite email-uri contribuabililor în care anunță controale fiscale

Agenția Națională de Administrare Fiscală nu transmite email-uri contribuabililor pentru a anunța controale fiscale sau ale Direcției Generale Antifraudă Fiscală. Precizăm că ANAF informează contribuabilii cu privire la o viitoare inspecție fiscală printr-un aviz de inspecție, conform art. 122 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, iar în cazul controalelor DGAF, acestea sunt inopinate și operative.

În ultimele 24 de ore, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF email-uri de la o adresă care nu aparține instituției noastre.

Atragem atenția că ANAF nu transmite aceste mesaje. Sfătuim contribuabilii să nu transmită vreun reply sau să acceseze link-uri indicate în mesajele text.”, se arată în comunicatul transmis de ANAF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.