În conformitate cu prevederile Legii nr.227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, impozitele şi taxele locale pentru anul fiscal 2020 s-au indexat ţinând cont de rata inflației pentru anul fiscal anterior, respectiv 2019, atât pentru contribuabili persoane fizice, cât și pentru contribuabili persoane juridice şi au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Câmpulung nr.46/2019.

Impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri şi impozitul pe mijloacele de transport datorate de contribuabili persoane fizice si juridice pentru anul fiscal 2020, se poate plăti în două rate egale până la data de:

– 31 martie 2020, inclusiv;

– 30 septembrie 2020, inclusiv.

Pentru plata cu anticipaţie a:

– impozitului pe clădiri;

– impozitului pe terenuri;

– impozitului pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an fiscal 2020, de către persoanele fizice si persoanele juridice, până la data de 31 martie 2020 inclusiv, se acordă o bonificaţie de 10%.

Prin plata cu anticipaţie se înţelege stingerea obligaţiei de plată a impozitului datorat aceluiaşi buget local în anul fiscal 2020, integral, până la data de 31 martie 2020 inclusiv.

Impozitul anual, datorat aceluiaşi buget local de către contribuabili, de până la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral până la primul termen de plată.

Totodată aducem la cunoştinţa contribuabililor ca pot efectua plata impozitelor, taxelor, amenzile, chiriile şi accesoriile acestora şi online, accesând site-ul www.ghiseul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.