În data de 15 mai a.c. se încheie Starea de Urgenţă, iar în zilele următoare aşteptăm să apară reglementările cu privire la Starea de Alertă şi ce anume impune această nouă etapă.

Deoarece, în ultima perioadă, s-a tot vorbit de redeschiderea muzeelor vă putem spune că Muzeul Municipal Câmpulung încă nu a primit nimic oficial în acest sens, fapt pentru care vom mai aştepta câteva zile pentru a redeschide secţiile pentru vizitatori.

Ne dorim ca atât personalul Muzeului, cât şi vizitatorii să fie în maximă siguranţă.

Pentru o mai bună informare vă transmitem declaraţia managerului Muzeului Municipal Câmpulung Alexandru Oprea:  

“Dragi colegi Media, dragi cetăţeni ai municipiului Câmpulung şi ai zonei înconjurătoare, ştiu că toţi aşteptăm să se redeschidă muzeele şi, în special, Muzeul Municipal Câmpulung. Din păcate, până în acest moment, nu am primit nici un set de instrucţiuni din partea organismelor centrale ale ţării şi ale domeniului cultural. Nu ştim, până la acest moment, în ce măsură va fi reglementată activitatea cu vizitatorii. Mai mult ca sigur va trebui ca, fiecare dintre noi, atunci când vizităm Muzeul, să purtăm o mască de protecţie şi să păstrăm o anumită distanţă. Mai mult decât atâta, care sunt împrejurările în care vom putea, din nou, în sfârşit, să redeschidem secţiile muzeale, nu ştiu. De aceea am luat decizia să mai aşteptăm deschiderea secţiilor Muzeului Municipal Câmpulung pentru câteva zile, până ce vom avea un răspuns oficial din partea ministrului Culturii, cât şi din partea ministrului Sănătăţii. Vă mulţumim foarte mult că aţi fost alături de noi în toate aceste zile destul de grele pentru activitatea muzeală prin reţelele de socializare şi imediat cum măsurile de restricţie se vor relaxa vă aşteptăm din nou, cu tot dragul, la Muzeul nostru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.