ATENȚIE! TRAFIC AGLOMERAT!

Polițiștii rutieri argeșeni vor fi la datorie, în intervalul 29 aprilie-3 mai a.c., în special pe tronsoanle de drum predispuse unor valori mari de trafic, pe fondul tranzitării de către conducătorii auto aflați în drum spre/de la locurile unde vor petrece minivacanța.

În perioada minivacanței, în special pe drumurile naționale, intensificarea traficului rutier este de așteptat, în principal datorită participanților la trafic aflați în tranzit spre sau de la locurile unde vor petrece sărbătoarea de 1 Mai și cea de Sfintele Paști, dar și în municipii și orașe, pe fondul cumpărăturilor și al tranzitului spre locurile de vacanță.

În medie, zilnic, aproape 70 de polițiști din structurile rutiere ale Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, vor fi la datorie pe toate drumurile din județ, alături de ceilalți polițiști cu atribuții pe această linie. În perioada minivacanței, toate autospecialele ce au în dotare aparate RADAR vor fi prezente în teren.

Pe DN 7 sunt în vigoare restricții de circulație privind vehiculele cu M.T.M.A. (masa totală maximă autorizată) mai mare de 7,5 tone, a căror circulație este interzisă în ziua de joi, 29 aprilie, în intervalul orar 16:00 – 22:00, respectiv de vineri, 30 aprilie, până luni, 3 mai, inclusiv, în intervalul orar 06:00 – 22:00. Pe tronsonul cuprins între ieșirea de pe Autostrada A1, în localitatea Bascov, și ieșirea din localitatea Morărești spre limita cu județul Vâlcea, vor fi prezenți polițiștii Serviciului Rutier Argeș, precum și cei ai secțiilor de Poliție Rurală Bascov și Drăganu.

Recomandări privind circulația în perioada minivacanței:

– în condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță e siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dvs.;

– respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora, graba de a ajunge la destinație nefiind justificată, mai ales în condițiile unei perioade de minivacanță;

– nu vă angajați în depășiri riscante;

– asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers;

– nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

Vă dorim să ajungeți cu bine la destinație și să petreceți un Paște fericit!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.