„Asociația Mișcarea Musceleană” – Soluţii pentru dezvoltarea Câmpulugului

În săptămâna dedicată manifestărilor Zilelor Municipiului Câmpulung a avut loc miercuri,AMM (1) 20 iulie 2016, şi o conferinţă organizată de Asociația Mișcarea Musceleană în parteneriat cu Agrointelligence SISA, cu sprijinul Asociației Naționale a Antreprenorilor (ANAA), Primăriei municipiului și  Școlii de Muzică Câmpulung.

Conferinţa strategică la nivel național în materie de securitate socio-agro-economică integrată, organizată de preşedintele fondator al AMM, mediatorul Ioan Virgil-Stuparu, a avut ca principală temă „soluțiile pentru dezvoltarea comunității la nivel rural și urban”, fiind un eveniment destinat autorităţilor competente la nivel decizional din cadrul instituţiilor publice, mediului de afaceri, cetățenilor, cât şi tuturor celor care îşi doresc să participe activ la dezvoltarea durabilă a municipiului Câmpulung și zonei Muscel.

      În cadrul conferinței s-au prezentat o  serie de informaţii integrate și alternative cuAsociatia Miscarea Musceleana (3) privire la cauzele, efectele, costurile şi gestionarea situațiilor de ordin socio-economic și cultural, printr-o analiză obiectivă a mediului de securitate și guvernare la nivel local și național.

Invitaţii speciali au fost: prof. dr. Carmen Oprescu, familia Daradici cu o expoziţie de pictură şi nu în ultimul rând cunoscutul grafician şi caricaturist Bogdan Petry.

Mitu Ana Marina, elevă a Școlii de Muzică Câmpulung, şi Theodora Ciurezu, studentă la Facultatea de Muzică din Braşov, au fost invitate pentru a susţine două minicocerte la viară şi pian.

Rând pe rând, invitaţii: prof. dr. univ. Alexandru Tașnadi, Academia de Științe EconomiceAMM (3) din București; prof. dr. ing. Alexandru Boroiu, Prodecan Universitatea din Pitești; şeful de lucrări dr. ing. Relly Petrescu, Universitatea Politehnica din București; prof. dr. univ. Alexandru Tașnadi, Academia de Științe Economice din București; preot prof. Ion Cojocaru, director Seminarul Teologic Ortodox „Iustin Patriarhul” din Câmpulung Muscel; ing. jur. Steluța Mădălina Neacșu şi ec. dr. Cristina Chiriac, promotor cultural, au abordat mai multe subiecte, precum: „Responsabilitatea, esența existenței umane”, „Posibilități de creștere a nivelului de servicii al rețelei urbane”, „Cresterea Calitatii vietii prin introducerea QFD”, „Antreprenoriatul o soluție actuală”, „Biserica și provocările economice”.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.