Argeş – Acţiuni, verificări, sancţiuni…

Peste 150 de societăți comerciale, aproximativ 1.500 de persoane și aproape 300 de autovehicule au fost verificate de poliţişti în ultimele 24 de ore, în cadrul activităţilor de prevenire a răspândirii şi limitare a infectării cu coronavirus.

În ultimele 24 de ore, un număr de 197 de poliţişti și 42 de polițiști locali au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și  pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Au fost desfășurate 31 de acţiuni punctuale (dintre care 28 organizate independent de către poliţişti, 2 organizate cu IJJ Argeş şi una cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 1.386 de persoane, precum și 270 de autovehicule, dintre care 100 mijloace de transport în comun.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 134 de locaţii şi 160 de societăți comerciale, unde poliţiştii şi reprezentaţii celoralte structuri cu care s-a acţionat în sistem integrat au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, a programului și modului de organizare, în funcție de specificul activității comerciale desfășurate.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 181 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.000 de lei, după cum urmează:

-163 de sancţiuni, în valoare de 16.500 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-18 sancţiuni, în valoare de 2.500 de lei, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-05.00);

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.