Programul de lucru al Biroului teritorial Pitești – Instituția Avocatul Poporului se modifică pe toată perioada în care își produc efectele prevederile Decretului nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și în conformitate cu dispozițiile Avocatului Poporului.

Astfel, în intervalul 17.03.2020-16.04.2020 activitatea de audiențe acordate cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea rămân suspendate.

Ne puteți contacta zilnic, de luni până joi, în intervalul orar 09.00 – 16.00 și vineri între orele 09 – 14.00 prin următoarele mijloace de comunicare :

–           telefon/fax: +40 248 211 101

–           e-mail: avparges@avp.ro;

–           poștă: Pitești, strada Garoafelor nr. 6, județul Argeș

Suntem la dispoziția tuturor cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea sau din străinătate, a celor aflați în izolare sau în carantină pentru a vă oferi informații, îndrumări, pentru a vă soluționa sau lămuri plângerile conform atribuțiilor specifice reglementate prin Legea nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului, republicată, inclusiv în contextul situației excepționale în care ne aflăm cu toți.

Cu solidaritate umană și uniți într-un efort comun de înțelegere vom reuși să depășim această încercare care ne afectează pe toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.