În ultima perioadă, din cauza condițiilor impuse de actuala pandemie, am ales să luăm toate măsurile astfel încât să asigurăm continuitatea serviciilor, să satisfacem cerințele tuturor și, cel mai important, să protejăm sănătatea abonaților și a salariaților. La solicitarea clienților, am deschis casieria externă și am diversificat modalitățile de plată alternativă – prin intermediul magazinelor cu sigla Pay Point, a unităților bancare partenere (BRD, BCR, BT, Raiffeisen Bank), cât și prin Internet Banking. Ca ultimă acțiune venită în sprijinul utilizatorilor, începând din data de 1 iunie 2020, am introdus plata cu cardul a facturilor de apă, canal, prin intermediul adresei web a societății: www.edilul-campulung.ro.

Cu toate acestea, în situația de criză de genul celei pe care o traversăm, au apărut dezechilibre financiare, ca urmare a neîncasării facturilor, fapt pentru care vă reamintim că S.C. EDILUL CGA S.A. este o societate comercială care se autofinanțează. Sursele noastre de venit sunt încasările pe care le obținem din plata de către utilizatori – persoane fizice și juridice – a apei furnizate, a serviciilor de canalizare și epurare, a celor de vidanjare, precum și din prestarea către terți a unor lucrări specifice domeniului nostru de activitate.

Pentru a asigura continuitatea serviciului de furnizare a apei potabile, de colectare și de epurare a apelor uzate, S.C. EDILUL CGA S.A are nevoie de resurse financiare pentru a achiziționa reactivii necesari tratării apei brute, pentru ca aceasta să devină potabilă, pentru a plăti energia electrică utilizată în procesele de producție, pentru captarea, tratarea și transportul apei către utilizatori, pentru transportul apei uzate și epurarea acesteia, pentru a plăti apa brută pe care o preluăm de la Administrația Naționale Apele Române.

Astăzi, solicităm tuturor utilizatorilor să înțeleagă că facturile reprezentând contravaloarea serviciilor de apă și de canalizare trebuie achitate și în această perioadă, pentru a asigura continuitatea activității noastre!!

 Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să  facem un efort comun pentru a depăși cu bine această grea perioadă și pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de serviciile oferite de  societatea noastră!

Director General, ing. Mihail Vasilescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.