Eveniment de ținută, marţi, 19.11.2019, la Fundația Culturală Ilfoveanu, organizat de PNL Argeș

Conferențiarul Andreea Paul a fost invitată în Pitești pentru a susține două conferințe pe teme de actualitate, una intitulată „Meseriile viitorului” (dedicată elevilor și studenților), iar cealaltă, „Afacerile viitorului” (dedicată oamenilor de afaceri din județul Argeș).

Ambele teme de discuție s-au dovedit interesante atât pentru tinerii care, la această oră, își fac studiile și se gândesc deja la ce meserie vor practica în viitor, cât și pentru oamenii de afaceri care caută să fie în pas cu timpurile și să nu fie luați prin surprindere de schimbările care se produc, în societate și în business, extrem de rapid.

Dinamică și informată, Andreea Paul a intrat în dialog, la sfârșitul expunerilor sale, cu cei prezenți, pe temele menționate, arătând că lumea este în permanentă schimbare și va trebui să ținem pasul cu noul.

Atât tinerii, cât și oamenii de afaceri argeșeni s-au dovedit participativi și doritori să discute pe teme precum Smart Business, Smart Lab 4.0, Blockchain sau robotică.

Din partea PNL au fost prezenți la eveniment: președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, președintele PNL Pitești, Marius Postelnicescu, deputatul Dănuț Bica, vicepreședintele PNL Gelu Tofan, primvicepreședinții PNL Pitești, Mihai Alexandrescu și Narcis Sofianu, competitorii interni la Primăria Pitești, Ana Stan, Mihai Coteț, Tiberiu Irimia și Alexandru Tudan, un număr important de tineri și, desigur, mulți oameni de afaceri din județul Argeș.

Finalul expunerii despre „Meseriile viitorului” a fost marcat de un eveniment electoral al tinerilor din TNL Argeș care au lansat un mesaj în Parcul Brătianu din Pitești: „Argeșul votează Klaus Iohannis!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.