Adrian Miuţescu: „În ţara lui Iordache şi Carmen Dan, criminalii sunt în libertate!”

Nişte apropiaţi ai lui Liviu Dragnea nu mai sunt la ,,butoane”, dar au lăsat urme de neşters. Incompetenţa celor puşi să vegheze la liniştea şi siguranţa noastră, impostura celor responsabili, lipsa de ruşine şi simţ al răspunderii au dus la acest caz înfiorător, petrecut  la mai puţin de 100 km de noi. Cazul de la Caracal a cutremurat o ţară întreaga şi noi strigăm disperaţi, fără să ne audă nimeni, că sistemul acesta putred trebuie să dispară.

Ca părinţi, bunici şi oameni care apărăm valorile creştine, suntem stupefiaţi şi revoltaţi, de asemenea.

În urmă cu două săptămâni, cazul omului de afaceri de la Băiculeşti, omorât în bătaie, făcea înconjurul României şi autorităţile au fost la fel. Ţara e plină de infractori şi criminali în libertate, iar responsabilii nu vor să plece acasă! Responsabilitatea, în cazul de faţă, începe de la administraţia locală: două fetiţe nu au avut mijloace de transport  în comun pentru a ajunge în siguranţă acasă! Copiii din mediul rural sau din oraşele mici ale acestei ţări nu pot beneficia de transport sigur spre casă, şcoală. Incompetenţa edililor? Cu siguranţă, DA! Iar acest lucru se vede şi în judeţul Argeş. Copiii din mediul rural, chiar şi periurban merg pe străzi neasfaltate, nepietruite, cu gropi, uneori cu noroi şi zăpadă, în timp ce unii „conducători de judeţ”  aprind  flăcări şi artificii !

Aflam zilele trecute despre doi traficanţi de droguri ce stăteau liniştiţi într-un bar din centrul Piteştiului. Cu siguranţă că sunt mult mai mulţi şi, cu siguranţă, se plimbă liniştiţi printre copiii noştri pentru că sistemul nu reuşeşte să-i pedepsească.

Ne întrebăm cum au reuşit să fie atât de operativi şi să acţioneze în câteva minute jandarmii care au ţinut în dubă, la Topoloveni, ore în şir, câţiva oameni oneşti care protestau paşnic împotriva liderului PSD?

O doamnă pe nume Plumb spunea că este ,,Ţara lui Liviu Dragnea!”. Ar trebui să vă scriem numele cu litere mici, doamnelor şi domnilor  responsabili, deoarece îndureraţi  romanii în fiecare zi!

Departamentul de comunicare al PNL Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.