Conform prevederilor Ordinului Ministerului Muncii și Protecției Sociale nr.721/25.03.2020, pe toată perioada stării de urgență, în Ministerul Muncii și Protecției Sociale și în toate instituțiile aflate în subordinea/sub autoritatea/coordonarea ministerului, accesul persoanelor cu vârsta de peste 65 ani este interzis.

Personalul care asigură paza și protecția instituțiilor publice va legitima cu documente de identificare toate persoanele care intră în incinta instituțiilor publice, aducându-le la cunoștință acestora prevederile Ordonanței Militare nr.3/24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID -19.

Pe toată perioada stării de urgență, toate instituțiile publice anterior menționate, își vor organiza și desfășura activitatea de relații cu publicul doar prin e-mail și telefon, în mod obligatoriu.

Pentru depunerea documentelor, persoanele fizice și juridice au la dispoziție mijloace de comunicare  indicate pe site-ul I.T.M. Argeș:

http://www.itmarges.ro, și, pentru Inspecția Muncii la adresele https://www.inspectiamuncii.ro/buletin-informativ,                              https://www.inspectiamuncii.ro/petitii-si-sesizari.

 Ion Samoilă, Inspector Șef        

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.