Acţiuni de deszăpezire în localităţi limitrofe Câmpulungului

Deşi la Câmpulung iarna îşi arată „colţii” doar prin scăderea temperaturii, mai ales pe timp de noapte, în mai multe localităţi din zona Muscel a fost nevoie de intervenţia utilajelor de deszăpezire.

În urma condițiilor meteo din ultimele 24 de ore, respectiv a ninsorilor și a intensificărilor de vânt, Regia Județeană de Drumuri Argeș a intervenit în nordul județului, la limita cu județul Brașov, unde acțiunile de deszăpezire s-au efectuat cu autobasculantă cu lamă și antiderapant pe DJ 730 Dâmbovicioara – judeţul Brașov, pe DJ 730A Dâmbovicioara – Limită judeţul Brașov, respectiv cu material antiderapant pe DJ 734 Lerești – Voina.

Pentru perioada următoare, districtele de pe întreaga rețea de drumuri județene sunt aprovizionate cu cantități suficiente de material antiderapant și, în funcție de necesitățile viitoare, activitatea de aprovizionare va continua pentru a se evita eventuale situații neplăcute. De asemenea, utilajele necesare activității de deszăpezire sunt în stare de funcționare și sunt pregătite să acționeze în fiecare district.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.