În 16 decembrie 2016 va avea loc „Gala 10 pentru Argeş”

Comitetul de Excelenţă înfiinţat la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean  Argeş, dr. Dan Manu, s-acj-3 întrunit, luni, 28 noiembrie a.c.

Discuțiile purtate în cadrul Comitetului de Excelență au fost legate de evenimentul ce va avea loc pe 16 decembrie, „Gala 10 pentru Argeș”, eveniment ce are drept scop promovarea şi susţinerea valorilor argeşene.

În cadrul „Galei 10 pentru Argeș” vor fi premiate 10 personalități din diferite domenii de activitate, care au înregistrat rezultate remarcabile în anul 2016 și care au contribuit la promovarea și dezvoltarea județului.

 cj-2„Recunoaşterea oamenilor de valoare din judeţul Argeş ar trebui să reprezinte un act de normalitate a societăţii noastre, dar, mai ales, poate fi un exemplu de urmat pentru generaţiile actuale şi viitoare, precum şi pentru imaginea judeţului.”, a spus Dan Manu.

Comitetul de Excelenţă a fost înfiinţat în luna iulie, are caracter apolitic, societal şi îşi doreşte să dezvolte şi să găsească soluţii viabile pentru viitor în domeniul administrativ, social, cultural, economic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.