În 15 septembrie – dezbatere publică pe tema garajelor

Primăria municipiului Câmpulung organizează o dezbatere publică, joi, 15 septembrie garaje2016, pe tema garajelor construite pe domeniul public. Autorităţile locale doresc să consulte câmpulungenii vizavi de prelungirea contratelor de închiriere existente între municipiu şi proprietarii garajelor.

      „Având în vedere  prevederile HCL  nr. 154/29.12.2015, în conformitate cu prevederile Legii nr.52/2003 privind  transparenţa decizională în administraţia publică, aducem la cunoştinţa cetăţenilor municipiului nostru ca în data de 15.09.2016, orele 16.00,  se va organiza o dezbatere publica  privind  consultarea cetăţenilor  în ceea ce priveşte prelungirea contractelor de închiriere existente, având ca obiect  terenurile ce aparţin domeniului public şi privat al municipiului Câmpulung, ocupate de construcţii provizorii,  respectiv garaje.”, se arată în comunicatul transmis de primăria Câmpulung.

3 COMENTARII

  1. Verificati in primul rand tigania cu gradinile de zarzavat.Cei cu garaje macar platesc impozit pe pamantul care il ocupa.Asa mai creste bugetul primariei,cei care au imprejmuit in jurul blocurilor si cultiva ceapa,rosi si mai stiu eu ce,oare platesc?.Cand bietilor copii le cade o minge in gradini e o ditamai problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.