Revenit în politica argeşeană, Mircea Andrei vrea să „fure” clienţii băncilor

Luptă asiduă pentru câştigarea electoratului la nivel de Argeş. Dar se-aude că şi pe la nivel de zonă a Muscelului.
Pe lângă partidele istorice mai apar şi altele, mai renasc din propria cenuşă cele dispărute şi astfel se umple Argeşul şi Muscelul de politicieni ce vor fi în stare de orice pentru a urca pe treptele puterii.
Fostul senator, fost procuror, actual preşedinte PAM şi, nu în ultimul rând, avocat, se pregăteşte să ofere consultanţă şi reprezentare, prin casa de avocatură ce o deţine la nivel Central. Prima intenţie a politicianului fiind aceea de a se lua la trântă cu băncile pentru clauzele abuzive.
„Ca urmare a formării unei practici relativ unitare şi a sentinţelor tot mai favorabile în litigiile clienţi – bănci, cu privire la clauzele abuzive, dobânzi, aprecierea valutelor şi în urma numeroaselor solicitări de sprijin ale clienţilor băncilor, adresate către formaţiunea noastră politică, Partidul pentru Argeş şi Muscel a înfiinţat o echipă care să formeze dosarele şi să formuleze acţiuni în instanţă în favoarea persoanelor fizice. Asistentă va fi oferită persoanelor care locuiesc în judeţul Argeş.”, este anunţul făcut de preşedintele PAM pe Facebook.
Astfel că, de la începutul lunii noiembrie 2015, la sediul PAM din Piteşti, argeşenii sunt aşteptaţi pentru a primii suportul echipei lui Mircea Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.