La finele acestei săptămâni, de joi, 18 aprilie 2019, şi până duminică, 21 aprilie 2019, la Câmpulung, pe Bulevardul Pardon şi în Grădina Publică „Merci”, se va desfăşura „Târgul de Florii”.

Un târg la care vor fi prezenţi producători și comercianți din țară și din zona Muscel, cu produse în tematica SĂRBĂTORILOR PASCALE.

La standurile de pe Bulevardul „Pardon” câmpulungenii vor putea găsi diverse produse tradiţionale, dulciuri de casă, numeroase cadouri, produse din piele, blănuri naturale, etc.

La terase, gurmanzii se pot răsfăţa cu produse de post, dar şi cu o serie de delicatese din peşte.  

„Vedeta” evenimentului va fi scrumbia la grătar, însă în meniu se vor regăsi atât borşul de peşte, cât şi saramura de crap cu mămăliguţă.  

De asemenea, de pe grătarele încinse, nu vor lipsi nici tradiţionalii mititei, bulzul, pastrama de oaie şi frigăruile din porc sau pui asezonate cu murături de casă şi diverse garnituri. 

La înălţime vor fi şi sărmăluţele de post, plus alte delicatese de sezon.

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, şi duminică, 21 aprilie 2019, între orele 14.00 – 18.00, în foişorul din Grădina Publică „Merci” vor fi susţinute două concerte de muzică populară. Printre invitaţii organizatorului Palmyra Events numărându-se artiştii locali: Radu Ştefan Tatan, Mariana Pătru, Ioana Horobeanu, Iuliana Dumitru, Crinuţa Dolbea, Simona Stoica şi Ansamblul Folcloric „Carpaţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.