Fiica fostului primar Ionel Năftănăilă a devenit Sandra N în 2011, iar acum este vedetă de top

sandra nÎn toamna anului 2011, fiica fostului primar Ionel Năftănăilă, din Albeştii de Muscel, Alexandra, împlinea 20 de ani, o vârstă la care majoritatea tinerelor încă visează să poată deveni prinţese. Pe atunci, Alexandra, a apărut sub noul nume de scenă Sandra N, putând spune că, la nici 20 de ani, şi-a îndeplinit visul de a deveni vedetă. În acelaşi an, 2011, în numai o lună de la apariţia primului videoclip, musceleanca a urcat rapid în ierarhia show-bizz-ului, ajungând acum să fie foarte cunoscută pentru piesele pe care le-a mai lansat între timp.
Pentru că a devenit vedetă internaţională cu „acte în regulă” readucem în atenţie un interviu la cald din anul 2011, anul în care Alexandra Iulia Năftănăilă a devenit Sandra N. Interviu ce evidenţia pe atunci şi visele şi ambiţiile artistei.
Care sunt priorităţile Sandrei N. în acest moment?
Muzica este pe primul plan, însă am şi varianta de rezervă: jurnalismul (n.red. Sandra N. era pe atunci studentă în anul II la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti, facultate pe care a şi absolvit-o între timp). Nu am vrut să neglijez partea cea mai importantă a studiilor, care îţi pot oferi o siguranţă. Mă atrage televiziune, poate şi radio, pe ştiri. Este prea mare saturaţia pe monden, iar eu vreau să muncesc şi să prind ce e mai bun. Mă atrage şi presa scrisă, dar… obişnuită de la muzică, îmi place să mă expun, aşa că tot spre televiziune aş merge.
Ce ne poţi spune despre noul clip „Angel”?
Clipul a fost filmat la New York, însă eu nu am putut ajunge, aşa că am filmat cu Iulian Moga (n.red. regizor de videoclipuri, fratele cunoscutului compozitor Marius Moga) într-un studio alb la Bucureşti. A fost ceva emoţionant. Era acea emoţie de fericire că mi se împlinea un vis.
Cum ai ajuns să colaborezi cu Adrian Sînă?
După emisunea Next Diva, de la Euforia TV, unde am luat premiul al doilea ce consta în prezentarea unei emisiuni, am început să trimit demo către diverşi producători de videoclipuri. Chiar vroiam să cumpăr o piesă de la un producător. M-am întâlnit cu mai mulţi şi nu mi-a plăcut nimic, nu am găsit nimic care să mă reprezinte.
Ca o mică paranteză, cât costă o piesă a unui compozitor celebru? Care ar fi fost suma pe care ai fi oferit-o?
Peste 1500 de euro este o piesă bună.
Să ne întoarcem la cum ai ajuns să îl cunoşti pe Adrian Sînă şi să colaboraţi pentru noul său videoclip?
Am aflat că Adrian Sînă are nevoie de o voce pentru noul său videoclip şi am trimis un demo. Pe atunci, acum circa două – trei luni, „Angel” nu avea un nume, era doar o melodie fredonată de Adrian. Aşa că am ajuns la el, am dat o probă, i-a plăcut vocea mea şi am încheiat un contract de cinci ani cu casa lui de discuri, SisterHoodlLiveRecords. Pot spune că sunt pe mâini bune!
Care sunt proiectele de viitor ale Sandrei N.?
Nu putem decât să aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu „Angel” . Un debut mai bun, pentru mine, nici că se putea. Cu ei, se poate evolua! Adrian şi-a sumat un risc cu mine şi, acum, nu îi pare rău.
Există şi satisfacţia financiară a succesului videoclipului „Angel”?
Deocamdată nu se pune problema de bani. Pe viitor, da! Lumea nu ştie încă cine este Snadra N., iar artiştii nu o consideră încă o rivală. Ştiu ce înseamnă concurenţa, dar îi fac faţă cu diplomaţie şi cu bun simţ. Eu îmi ştiu foarte bine scopul! Nu banii sunt o prioritate!
Să intrăm puţin în intimitatea Sandrei N., sau a Alexandrei mai bine spus. Ai un prieten?
Nu am un prieten. Nici nu aş avea timp, acum am alte priorităţi. Nu cred că aş suporta să fiu într-o relaţie.
Dar prietene?
La cuvântul prieteni sunt mai pretenţioasă, am amici, am cunoştinţe. Cei mai buni prieteni îmi sunt numai mama şi tata.
Faci eforturi pentru a rămâne frumoasă?
Da. Trebuie să am mare grijă la greutate (n. red. Sandra N. are 51 kg şi o înălţime de 1,69 m). Îmi place foarte mult ciocolata şi sunt nevoită să mă abţin de la ciocolată, paste şi alte chestii.”, spunea Sandra N în anul 2011.
Acum, la aproape de final 2015 Sandra N poate spune că mare parte din vise i s-au împlinit, în acelaşi timp reuşind să-şi menţină frumuseţea.
Foto ale Sandrei N din anul 2011.

[wzslider]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.