Vicele Ţâroiu a alergat după femei cu flori smotocite în timp ce vicele David a oferit trandafiri … mergând încet!

În zi de 8 Martie electoral, pesediștii câmpulungeni au ieşit cu mic cu PSD Liviu Taroiu 8 Martie 2016 1mare, la plimbare, cu scopul de a oferi flori. Viceprimarul cu atribuţii de primar Liviu Ţâroiu aflându-se în postura de a oferi flori nu numai ca reprezentant al administraţiei locale, dar şi ca membru PSD. Acesta a oferit din partea sa, ca viceprimar, frezii galbene, iar din partea partidului, garoafe roşii.
Numai că, în cea de-a doua zi, 09 martie, lucrurile au cam degenerat între bărbaţii de la cârma primăriei, apărând discuţii nu numai pe numărul florilor împărţite, dar şi pe culoare, specii, prospeţime, dar şi preţ. Căci în timp ce vicele social democrat Liviu Ţâroiu a oferit garoafe roşii şi frezii galbene, ceva mai smotocite, vicele liberal Bogdan David a oferit câmpulungencelor nişte superbi trandafiri galbeni, ce se aude că au fost la 4 lei un fir.

Cum necum, doamnele şi domnişoarele ce au primit flori de pe la primărie pot fi mândre că şi le-au cam cumpărat singure fiind vorba de achiziţionarea lor cu bani de la bugetul local al municipiului. Căci în timp ce, totuşi, vicele Ţâroiu a fost mai modest, vicele David pare să se fi lăfăit în a face impresie.

taroiu si david

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.