Impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri şi impozitul pe mijloacele de transport datorate de contribuabili persoane fizice şi juridice pentru anul fiscal 2018, se poate plăti în două rate egale până la data de:

-31 martie 2017, inclusiv;

-30 septembrie 2017, inclusiv.

La Câmpulung, pentru plata cu anticipaţie a: impozitului pe clădiri; impozitului pe terenuri; impozitului pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an fiscal 2018, de către persoanele fizice şi persoanele juridice, până la data de 31 martie 2018 inclusiv, se acordă o bonificaţie de 10%.

Prin plata cu anticipaţie se înţelege stingerea obligaţiei de plată a impozitului datorat aceluiaşi buget local în anul fiscal 2018, integral, până la data de 31 martie 2018 inclusiv.

Impozitul anual, datorat aceluiaşi buget local de către contribuabili, de până la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral până la primul termen de plată.

Totodată aducem la cunoştinţa contribuabililor că pot efectua plata impozitelor, taxelor, amenzile, chiriile şi accesoriile acestora şi online, prin intermediul www.ghiseul.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.