Şefii de la Apele Române şi Drumurile Judeţene au fost scoşi în teren de noul vice al Consiliului Judeţean

La doi ani după ce jumătate de drum judeţean s-a surpat!

Doi ani au fost necesari pentru ca reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş şi şefii unorAlunecare teren Draghici 1 instituţii publice să facă o deplasare pe DN 73 (Piteşti – Câmpulung) în zona satului Drăghici, comuna Mihăieşti. Ce-i drept până de curând la cârma principalei instituţii publice argeşene a fost o altă conducere, posibil mult mai interesată de alte probleme decât cele ale surpării unei jumătăţi de drum judeţean ce leagă între ele dou municipii importante ale Argeşului.

În urmă cu doi ani, mai exact în anul  2014, o alunecare de teren  a distrus o parte din drumul județean care traversează comuna Mihăești, în zona satului Drăghici, din această cauză drumul fiind închis pe unul din cele două sensuri  de circulație.

În această săptămână, miercuri, 6 iulie a.c., vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu, împreună cu directorul Regiei Județene de Drumuri Argeș, Alina Nicolau, directorul A.B.A.A.V., Tatiana Diaconu, și primarul comunei Mihăești, Gheorghe Matei, s-au deplasat  în zonă pentru a stabili ce măsuri trebuie luate pentru a stopa alunecările de teren, dar și pentru a repara în cât mai scurt timp acest drum.

În urma întâlnirii s-a decis efectuarea, în cel mai scurt timp, a unei expertize tehnice,Alunecare teren Draghici 2 însoțită de studii geologice, pentru stabilirea soluției de proiectare în vederea realizării obiectivului DJ 738 Mihăiești – Drăghici.

“După efectuarea expertizei tehnice, urmează ca, împreună cu președintele Dan Manu, vicepreședintele Ion Mânzână și specialiștii Consiliului Județean Argeș, să găsim cea mai bună soluție pentru a rezolva, într-un timp cât mai scurt, această problemă ” a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.