Ultima şedinţă ordinară, a Consiliul Local al municipiului Câmpulung, va avea loc miercuri, 28 decembrie 2016, începând cu orele 16.00. Consilierii locali având pe ordinea de zi un număr de 17 proiecte de hotărâre.

Ordinea de zi a şedinţei din data de 28.12.2016:

 1. Proiect de hotărâre privind transformarea a 19 posturi vacante în posturi vacante grad debutant, transformarea funcţiei contractuale de execuţie existentă de inginer IA în funcţia de economist IA şi transformarea funcţiei contractuale de conducere vacantă Şef Birou Administrativ din tehnician (M) în inginer (S ) la Spitalul Municipal Câmpulung.
 2. Proiect de hotărâre privind categoriile de tarife practicate de S.C. Piete-Servicii Comunitare Muscel S.R.L. începând cu data de 01.01.2017.
 3. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de asociere cu Asociaţia ANIMA.
 4. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii  şi a organigramei şi  planul de ocupare a funcţiilor contractuale pentru anul 2017 ale Muzeului Municipal Câmpulung.
 5. Proiect de hotărâre privind Contul de execuţie al Municipiului Câmpulung la data de 16.12. 2016.
 6. Proiect de hotărâre privind concesionarea imobil Piaţa Vişoi, teren şi construcţii.
 7. Proiect de hotărâre privind instituirea taxei speciale de colectare, transport şi depozitare gunoi menajer pentru persoanele fizice care beneficiază de Serviciul Local de Salubritate al Municipiului Câmpulung.
 8. Proiect de hotărâre privind asocierea dintre Municipiul Câmpulung şi Asociaţia ,,SALVAŢI CÂMPULUNGUL ŞI MUSCELUL”
 9. Proiect de hotărâre privind  Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii „REABILITARE POD – ŞOSEAUA NAŢIONALĂ” împreună cu indicatorii tehnico-economici. şi Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii „ REABILITARE POD G-RAL I. TEODORESCU”,  împreună cu indicatorii tehnico-economici.
 10. Proiect de hotărâre privind Planul de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, cât şi din cadrul Serviciului public comunitar local de evidenţă a  persoanelor al Municipiului Câmpulung şi a Serviciului public de asistenţă socială pentru anul 2017.
 11. Proiect de hotărâre privind Planul de ocupare a funcţiilor contractuale din cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru anul 2017.
 12. Proiect de hotărâre privind atribuirea de denumire a unei străzi.
 13. Proiect de hotărâre privind închirierea directă a unui teren, str. G-ral Poşoiu, nr.4, bl.3, sc. A, parter.
 14. Proiect de hotărâre privind închirierea directă a unui teren, str. Emilian Paveliu, nr. 5,bl. 4, sc. A, parter.
 15. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită către S.C. Cez Distribuţie S.A. a unui teren.
 16. Proiect de hotărâre privind încheierea de principiu a unui Acord de Asociere între Municipiul Câmpulung şi S.C. Complex Panoramic SRL.
 17. Proiect de hotărâre privind Acordul de Parteneriat ce se va încheia între Municipiul Câmpulung şi Universitatea Spiru Haret – Facultatea de Ştiinţe Economice Câmpulung.
 18. Diverse.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.