La primăria Câmpulung se lucrează în ritm alert la bugetul anului 2017, un buget mic pentru planurile edililor, însă suficient pentru a fi finalizate unele lucrări ce sunt considerate a fi principalele investiţii ale anului în curs.

„Am început anul 2017 în forţă. Se lucrează la bugetul pe acest an. Un buget conturat în jurul a 40 de milioane lei pe probleme de capital, sumă în care vor intra şi lucrări importante, aşa cum sunt şi reabilitările de străzi, lucrările de canalizare şi continuarea unor proiecte ce trebuie finalizate.

Sunt foarte multe de făcut. Avem un program destul de vast de realizat. Va trebui să intrăm şi cu lucrări mari, de genul reabilitării reţelei de apă. Totodată avem în proiect şi răscumpărarea acţiunilor ce le deţine Financiar Urban la Edilul, pentru a putea accesa fonduri şi a putea face investiţii.

Unele dintre cele mai importante investiţii ale anul 2017 vor fi, în primul rând, cele ce trebuie finalizate. Parcul Kretzulescu şi clădirea Băilor, Bulevardul Central şi să vedem cât de repede putem relua şi centrul istoric, reabilitarea clădirilor, refacerea tuturor clădirilor pe care le avem în administrare pentru a le aduce în condiţii normale de locuit, astfel se vor crea şi noi locuinţe sociale şi locuinţe de serviciu, mai ales pentru medici.

Cele mai stringente probleme sunt realizarea proiectului Kretzulescu, reţelele de canalizare şi de apă, şi modernizarea de străzi.”, ne-a declarat primarul Liviu Ţâroiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.