Probleme în PSD Câmpulung? Omul de afaceri Victor Bînă primul care a renunţat la funcţia de consilier local!

Omul de afaceri Victor Bînă a renunţat la calitatea de consilier local nedorind să-şi justifice gestul, darcl-victor-bina fiind de înţeles date fiind probleme din cadrul organizaţiei locale. Mulţi dintre aleşii social – democraţilor arătându-se nemulţumiţi de Executivul din  primăria Câmpulung, respectiv primarul Liviu Ţâroiu şi viceprimarul Mărgărin Blidaru.

O parte dintre consilierii PSD, majoritari în Consiliul Local Câmpulung, spun că nu au ce să le răspundă alegătorilor atunci când sunt întrebaţi ce au făcut în primele luni de mandat şi că pur şi simplu nu-şi mai văd rostul în echipa ce conduce municipiul.

Primul care a ales să părăsească Consiliul Local este omul de afaceri Victor Bînă ce a câştigat statul de ales local cu locul şase pe lista PSD.

În şedinţa ordinară a Consiliului Local de la finele acestei luni se va vacanta funcţia de consilier local a lui Victore Bînă, urmând ca până la şedinţa din noiembrie PSD să nominalizeze cine va deveni consilierul local cu numărul zece din echipa de aleşi locali a PSD Câmpulung.

Normal, următorul pe listă ar fi fostul viceprimar al municipiului, fost consilier judeţean, Gheorghe Sîrbu, gheorghe-sarbuînsă bârfele din târg îl pun ca şi favorit al primarului Ţâroiu pe Ionel Dumitrache, om ce nu ar comenta şi nici nu ar exista riscul de a sta prin Consiliu doar câteva săptămâni.

Tot gurile rele mai spun că este foarte posibil ca şi alţi consilieri PSD să urmeze gestul lui Victor Bînă de a demisiona din Consiliul Local. Vinovaţi de „răzmeriţă” fiind considerat actualul deputat Gheorghe Marin, acum pe lista de Senat a PSD Argeş, care nu numai că nu se implică pe plan local în rezolvarea problemelor, dar susţine tacit şi toate „matrapazlâcurile” primarului Liviu Ţâroiu.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.