„Primarul” Liviu Ţâroiu şi-a scris două demisii în aceeaşi zi

După aproape un an de mandat ca „primar surogat”, în data de 22 Liviu Taroiu (1)ianuarie 2016, viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu, şi-a înregistrat la primărie, nu una, ci două demisii în acelaşi timp.
Dar ar fi bine ca nimeni să nu se gândească că social – democratul Ţâroiu a decis să renunţe la postura de şef peste Câmpulung. Nicidecum! Alesul a fost nevoit, mai mult de bunăvoie şi silit de împrejurări să demisioneze din cele două comisii de specialitate ale Consiliului Local, din care făcea parte ca şi consilier local, ales viceprimar. Însă pentru a renunţa a fost nevoie de presiuni din partea opoziţiei, care nu o dată i-a strigat în plenul şedinţelor că este ilegal să semneze şi ca primar şi în calitate de viceprimar.
„Subsemnatul Ioan Liviu -Ţâroiu, viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului Câmpulung, prin prezenta vă duc la cunoştinţă voinţa mea de a demisiona din Comisia nr. 2 şi Comisia de Licitaţie, comisii din care am făcut parte ca urmare a calităţii mele de consilier local al municipiului Câmpulung, ce am avut-o până la preluarea atribuţiilor de primar.”, este dubla demisie pe care „primarul” Liviu Ţâroiu a semnat-o în 22 ianuarie şi care va fi prezentată spre aprobare în şedinţa Consiliului Local de joi, 28 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.