Primăria Câmpulung caută consilier juridic cu vechime de numai un an

După ce Dragoş Nicolae a lăsat funcţia de consilier juridic al Consiliului Local pentru postul de şef al Poliţiei Locale, nimeni nu s-a mai încumetat să îi ia locul dat fiind volumul de muncă prestată la cuantumul salarial.

Astfel că, primăria Câmpulung, în data de 15 decembrie 2016, a rescos la concurs postul vacant de consilier juridic, gradul II, din cadrul Aparatului Permanent al Consiliului Local, cu încadrare pe o perioadă nedeterminată.

Condiţiile specifice de participare la concurs sunt:

  1. Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenţa în domeniul ştiinţe juridice – specializare drept;
    2. Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei – minimum 1 an;
    3. Cunoştinţe operare calculator (Word, Excel) – începător.

Data până la care pot fi depuse dosarele de concurs este de 29.12.2016, urmând ca la început de an 2017 să aibă loc probele eliminatorii.

 

3 COMENTARII

  1. Nu vrea un consilier juridic in devenire, in primul an de facultate , eventual la o privata, la ce bun unul cu studii serioase cand sunt mari juristi ce au facut facultatea si masterate la 50 de ani pe banii publici ? E plina tara de ei, la mai toate institutiile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.