Preşedintele CJ Argeş de la medic la controlul tehnic şi de calitate în construcţii

La Spitalul de Pediatrie Pitești s-au făcut şi se fac lucrări de mântuială! Acest lucru a fost azi descoperit  chiar de primul om al judeţului.

Joi, 04 august 2016, Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, şi-a continuatspital 2 vizitele de lucru în judeţ, de această dată vizat fiind Spitalul de Pediatrie Pitești.

Preşedintele CJ a dorit să vadă cu proprii ochi cum se desfăşoară lucrările de reabilitare generală ce se efectuează la etajul al III- lea de la Secția Pediatrie Școlari și Preșcolari.

„În urma vizitei, președintele Consiliului Județean Argeș s-a arătat profund nemulțumit de stadiul lucrărilor, dar și de calitatea lor, urmând ca în cel mai scurt timp să aibă discuții cu cei responsabili.

Cu această ocazie, președintele Dan Manu a făcut și un circuit al bucătăriei, spălătoriei și al celorlalte anexe ale unității sanitare, unde, de asemenea, sunt necesare mai multe măsuri pentru îmbunătățirea serviciilor.”, este punctul de vedere oficial al Consiliului Judeţean cu privire la concluziile vizitei pe care preşedintele Dan Manu a făcut-o la Spitalul de Pediatrie Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.