Prefectul Radu Perianu: “Județul nu se gestionează din tupeu!”

Radu Perianu, reprezentantul Guvernului în judeţul Argeş, critică dur conducerea Consiliului Judeţean pentru modul în care tratează problemele stringente legate de sistemul de sănătate şi de infrastructura judeţeană. 

“Județul nu se gestionează din tupeu! Le transmit domnilor din conducerea Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și Marius Nicolaescu, care, pentru fiecare problemă, au un singur răspuns: că nu e treaba lor!

Așa au făcut în cazul Spitalului de Urgență Pitești când au auzit că unitatea riscă să rămână fără medici ATI, au spus că nu e de competența lor.
Acum spun că niciun pod rupt și un drum distrus nu e treaba lor.
Mă întreb, retoric evident, care o fi treaba lor? Infrastructura Argeșului este, în mare parte, praf, ceea ce face evidente ,,eforturile” șefilor de la CJ de a moderniza drumurile.

În zona Căteasca, oamenii se plâng că ocolesc kilometri buni ca să ajungă acasă pentru că podul este închis circulației. Construcția a fost ,,un efort” al Consiliului Județean Argeș, atât de mare încât e periculos să fie folosit.

A sărit ca ars Marius Nicolaescu, vicele de la CJ, când s-a anunțat în spațiul public că s-a rupt un pod în zona Vidraru și zice că drumul județean e făcut praf din cauza mașinilor de mare tonaj care transportă lemne. Nu îl pot contrazice că măcar la păduri s-o pricepe.

De ce nu o fi sesizat și Poliția că lemnul e scos folosind infrastructură cu restricții de tonaj dacă tot avea informații? Poate nu o fi avut telefonul la el.

Drumul 794I, insignifiant pentru Marius Nicolaescu și Ion Mînzînă, ducea la un simbol al Argeșului- Cabana Cumpăna. Locul este acum aproape izolat.

Le transmit public o concluzie: spitalele de care vă ocupați voi sunt praf și drumurile spre ele, la fel!”, este mesajul prefectului Radu Perianu pentru conducerea Consiliului Judeţean Argeş. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.