În plină eră a gropilor în asfalt, pe ici pe acolo se mai şi repară că, doar, vine o campanie electorală!

Înainte de a începe campania electorală pentru alegerile locale, ce au loc odată la patru ani, drumautorităţile judeţene îşi aduc aminte că mai trebuie să facă unele lucruri şi pentru comunitate. Astfel că, deja se anunţă dinspre Consiliul Judeţean Argeş o serie de lucrări ce vin să facă în aşa fel încât alegătorii să nu fie nevoiţi să dea în gropi atunci când vor merge la vot.

„Săptămâna trecută, Regia Judeţeană de Drumuri Argeş a început lucrările de reparaţie asfaltică pe DJ 503 Oarja – Rociu – Cătanele, prin decapare cu freza, urmând ca, de luni, 11 aprilie, (n. red. dacă vremea va fi favorabilă) să înceapă plombarea cu mixtură asfaltică a suprafeţelor decapate. Reparaţii se efectuează pe o lungime de 17 km, de la km 123 la km 140.

DJ 503 Oarja – Rociu – Cătanele este prins pe lista lucrărilor de investiţii finanţate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa 6 – „Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională şi locală”, ce vizează modernizarea drumurilor judeţene ce se conectează la reţeaua TEN-T.

Proiectul, realizat în asociere cu judeţele Teleorman, Dâmboviţa şi Giurgiu, vizează înlesnirea accesului la Autostrada A1 Bucureşti Piteşti.”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.