Până câştigă şi puterea asupra serviciilor, primarul Liviu Ţâroiu îşi ia măsuri de siguranţă externe

Pentru că nu are încredere în anumite persoane din primăria Câmpulung, ce au fost şi au taroiu 008rămas mult prea aproape de tabăra liberală, primarul social – democrat Liviu Ţâroiu  a făcut primul pas spre a-şi asigura spatele în privinţa unor eventuale greşeli ce le-ar putea face involuntar. Toate în condiţiile în care ştie că unii dintre şefii de servicii din cadrul instituţiei pe care o conduce ca şef al Executivului nu îi sunt şi nu i-ar fi fideli.

Prima mutare a fost aceea de a-şi angaja doi consilieri personali. Posturi ocupate de fostul director economic din cadrul primăriei Câmpulung, economistul Gheorghiţa Nestor (normă întreagă), iar cel de-a doilea Mugurel Minciună (jumătate de normă).

Vacant mai este, încă, un post de consilier personal al primarului cu doar jumătate de normă. Funcţie pe care se aude că ar veni profesorul (fost consilier judeţean) Gheorghe Sârbu.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

6 COMENTARII

  1. Sarbu….un profesoras de fizica care in loc de ore vorbea numai prostii in care credea singur….unul dintre cei mai slabi oameni …..este groaznic ce echipa slaba ne va decide destinul 4 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.