O spun cei din echipa sa: „Ţâroiu tratează problemele ca pe afacerile sale personale!”

În notă critică şi foarte obiectivă, consilierul local PSD Nicolae Dumitrescu, răspunde la trei întrebări legate de unele probleme actuale de la nivelul primăriei Câmpulung. În acest mod sunt din nou expuse discrepanţele dintre primarul Liviu Ţâroiu şi echipa sa de consilieri PSD. Concluzionând faptul că odată ajuns la cârma municipiului Liviu Ţâroiu face totul de unul singur în propriul interes.

echipa-psd-campulung

R: Care este opinia dvs. cu privire la o nouă asociere cu firma Palmyra Events având în vederedumitrescu3 problemele de la Zilele municipiului, când s-au văzut că preţurile practicate de comercianţi au fost astronomice, ca să nu mai vorbim de subînchirierea domeniului public prin contracte de prestări servicii, şi în condiţiile în care utilităţile (curent electric şi apă) au fost suportate de către primărie?

Nicolae Dumitrescu: Am fost şi eu surprins când am citit despre această propunere de asociere, pentru că din ceea ce cunosc eu, Ţâroiu nu s-a consultat cu niciunul dintre noi, care de regulă comentăm unele decizii! Un motiv în plus să cred că ceea ce am afirmat zilele trecute, şi anume că Ţâroiu, din momentul în care şi-a ajuns scopul de a deveni primar prin strădania întregului activ PSD, acum tratează problemele ca pe afacerile sale personale, face doar ce-l taie capul şi-i dictează interesele personale! Probabil colaborarea cu organizatorii de la Zilele Câmpulungului i-a fost folositoare şi doreşte o reeditare a unui eveniment sub aceleaşi auspicii! Ştie el de ce !

R: Care este opinia dvs. vizavi de proiectul nr. 8 cu privire la întocmirea unei noi documentaţii pentru proiectul Kretzulescu?

Nicolae Dumitrescu: Când voi cunoaşte costurile de proiectare, am să mă pronunţ! Pe ele se aplică procentele!!!

R: Au fost informaţi consilierii locali cu privire la cheltuielile făcute pentru reamenajarea sălii de Consiliu şi schimbarea mobilierului?

Nicolae Dumitrescu: Nu cunosc să fi avut loc vreo astfel de informare nici la noi la partid, darămiteLiviu Taroiu pentru toţi! Este în nota sa obişnuită de a nu se consulta cu nimeni, pentru că altfel ar fi obligat să dea explicaţii care i-ar strica aranjamentele! Nu asta a promis după ce s-a autopropus candidat la primar!

            Acest om este arogant, plin de el, uneori chiar abuziv, are o părere deosebit de bună despre el însuşi, aproape narcisist (sper să-nţeleagă sensul)! Din păcate mi se pare depăşit de timpurile ce le trăim, este inadaptabil şi se pare că pălăria de burgemeister este cam mare pentru capul său!!!

            Încă n-a înţeles că noi, echipa de consilieri PSD, suntem gata să susţinem, să promovăm orice iniţiativă a executivului care este în interesul cetăţeanului şi confirmă aşteptările acestuia, dar suntem foarte critici şi neiertători cu încercările de cheltuieli nesăbuite, uneori dubioase şi netransparente ale banului public! Personal, i-am cerut asta din vremea controversatului mandat interimar, dar nici până acum n-a catadicsit să ne propună măsuri de transparenţă decizională, expunerea lor pe site-ul primăriei, să ştie toţi cetăţenii cum cheltuie banii publici! Probabil n-are interes!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.