O şedinţă neanunţată a Consiliului Local Câmpulung a fost amânată din cauza bacteriei E-coli

De un an de zile, primăria Câmpulung pare a fi guvernată de un total primaria campulung (1)dezinteres pentru comunitate, mai bine spus pare că totul funcţionează la nivel de avarie în timp ce primează doar propriul interes al numeroaselor grupuri formate în jurul serviciilor de specialitate. Nici la nivel de Consiliu Local lucrurile nu stau în alt fel, fapt pentru care nimic pare să nu ne mai mire atunci când ceva mai mult decât ciudat vine dinspre administraţia publică locală câmpulungeană.
Mai exact, joi seara, mass media locale primesc un mesaj electronic prin care sunt înştiinţate că o şedinţă extraordinară neanunţată, însă, în prealabil, a fost amânată. Dar nu numai asta e ciudăţenia săptămânii, căci luate în calcul sunt destule într-o lună, ci motivul „obiectiv” al reprogramării şedinţei… neanunţate.
„Din motive obiective (epidemia E-coli) şedinţa extraordinară, programată a se desfăşura mâine (n.red. se pare că vineri 12 februarie 2016), va fi amânată pentru data de luni, 15 februarie 2016, la o oră ce va fi anunţată ulterior.”, se arată în mesajul transmis de secretariatul Consiliului Local Câmpulung.
Din câte a anunţat, joi seara, viceprimarul cu atribuţii de primar Liviu Ţâroiu, se doreşte organizarea unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Câmpulung pentru a se supune aprobării plenului aleşilor municipali un proiect de hotărâre cu privire la modificare unor sume ce au fost luate în calcul cu vechiul TVA de 24 la sută, şi un proiect de hotărâre cu privire sed cl 2016 014la alocarea unei sume de bani pentru returul campionatului de fotbal Muscelul Câmpulung. De asemenea, se pară că ceea ce se înţelege din mesaj prin teama de bacteria E-coli, aleşii au amânat neanunţata şedinţă a Consiliului Local nu din cauza faptului că s-ar fi temut că bacteria ar apărea la întâlnirea aleşilor câmpulungenilor, ci pentru că pe ordinea de zi s-ar dori ca să fie pusă în discuţie şi situaţia destul de efervescentă din cadrul Spitalului municipal Câmpulung. Astfel că, din cauza bacteriei care a făcut ravagii în Argeş, aleşii au amânat şedinţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.