Noul Guvern „ajută” Câmpulungul! Îl transformă în „azil pentru refugiaţi”

Zvonurile că la Câmpulung vor ajunge refugiaţi au fost confirmate azi refugiatichiar de către Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, în cadrul şedinţei Comisiilor reunite pentru aprobarea bugetului pe 2016.
„În momentul de faţă, Inspectoratul General pentru Imigrări are în gestionare şase centre: la Bucureşti, Şomcuta Mare, Rădăuţi, Galaţi, Timişoara şi Giurgiu.
Am prevăzut preluarea a încă trei sedii şi demararea lucrărilor pentru reabilitarea, amenajarea şi dotarea acestor sedii, conform cerinţelor Inspectoratului General pentru Imigrări: la Câmpulung Muscel, Tăşnad şi Bumbeşti – Jiu. Cele trei pe care le vom avea suplimentar, credem că, în prima etapă pot asigura o primă intervenţie”, a răspuns duminică, 13 decembrie, ministrul Petre Tobă, întrebat fiind dacă România va putea prelua cota de imigranţi care i-a fost repartizată.guvern
Cu alte cuvinte, a devenit oficial că municipiul Câmpulung va deveni „azil pentru refugiaţi”. Un Câmpulung care este la pământ din punct de vedere economic, unde turismul stă pe loc din cauza eşecului „Kretzulescu”, iar gropile par a mai fi astupate dor de trecerea timpului. Un Câmpulung ce aşteaptă de peste 20 de ani ca cei ce s-au perindat pe la conducerea ţării şi-a judeţului să îl ajute să se dezvolte. Însă, a fost „ajutat”! Au făcut să dispară principalele megasocietăţi câmpulungene, ARO, Grulen, EMC. Au reuşit să transforme municipiul de la poalele Mateiaşului într-o fantomă pe care o bagă în seamă doar în campaniile electorale. Au reuşit şi acum să „ajute” Câmpulungul prin a-l transforma în „azil pentru refugiaţi” închizând Centrul de Perfecţionare a Pregăticomunicat refugiati carol Irii Cadrelor Jandarmi „Negru Vodă” Câmpulung Muscel şi transformându-l în Centru pentru Imigrări.
Este de subliniat că încă de la primele zvonuri, prin care chiar şi căminele colegiilor câmpulungene ar fi fost transformate în centre pentru imigranţi, singura unitate de învăţământ care şi-a exprimat clar punctul de vedere a fost Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”.

3 COMENTARII

  1. Oare chiar sunt toate conditiile economico-finaciare perfecte in Campulung pentru a deveni
    azil pentru refugiati? Sa speram ca va ramane doar o idee nefericita!

  2. Dar cine va impiedicat doamna sa va dezvoltati? De ce asteptati de la altii? Nu voi i-ati ales pe pungasii care v-au condus treburile 26 de ani? Nu ia pus nimeni in frunte. A-ti vazut EXEMPLUL COLOSAL din comuna Pestera? Nu a folosit nici un ban public sau european. Tot orasul geme de pungasi, unii in sacou si cravata. De aceea nici nu vreti imigranti, deoarece ar sporii supravegherea din afara. Daca sunteti cinstiti implicati-va in politica ACUM si schimbati. Daca nu, nu va mai plangeti. Numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.