Şofer prins cu cea mai mare viteză depistată de radare până acum – 246 km/h

Sâmbătă 20 februarie 2016, poate fi trecută ca ziua în care radarele Poliţiei Rutiere din România au putut înregistra cea mai mare viteză. radar 1
„Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe autostrada A3 Turda – Borș, un bărbat care conducea cu viteza de 246 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 945 de lei, iar permisul i-a fost reținut pentru 90 de zile.
Aceasta este cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul pe autostrăzile din România. Respectați regulile de circulație și indicațiile polițiștilor din trafic, cei dragi vă așteaptă acasă!
La data de 20 februarie a.c., poliţiştii care acționează pentru siguranța traficului rutier pe autostrada A3 Turda – Borș au depistat, pe sensul de mers către Borș, un bărbat, de 26 de ani, care conducea un autoturism cu viteza de 246 km/h.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, conform legislaţiei în vigoare.
De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.
Aceasta este cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul care circula pe autostrăzile din România.
CONDUCEŢI PREVENTIV!
Poliţia Română este la datorie pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave şi salvarea de vieţi!
Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!
Respectați regulile de circulație și indicațiile polițiștilor din trafic, cei dragi vă așteaptă acasă!”, se arată în comunicatul IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.