Câmpulungeanul Ionuț Butoi la Concertul de Gală pentru veterani de la Opera Națională

Ionut Butoi 7Ministerul Apărării Naţionale, în parteneriat cu Ministerul Culturii, a organizat luni, 14 decembrie 2015, Concertul de Gală dedicat veteranilor Armatei României, intitulat „Sacrificiul impune respect”, un spectacol în regia lui Cristian Mihăilescu şi prezentat de Octavian Ursulescu.

La evenimentul ce a avut loc la Opera Naţională din Bucureşti, a participat și câmpulungeanul Ionuț Butoi, rănit în teatrul de operații din Afganistan.

Rând pe rând, pe scena Operei au urcat violonistul Eugen Sârbu, pianista Carmina Sârbu, Corul Madrigal, alături de Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale, artiştii Operei Comice pentru Copii, actorul Dan Puric şi naistul Nicolae Voiculeţ, cei care i-au încântat pe invitați. Concertul de gală a fost dedicat veteranilor de război şi militarilor veterani, precum şi urmaşilor celor decedaţi ca urmare a participării la misiuni în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest.

În cadrul evenimentului a avut loc și o licitație cu felicitări de Crăciun realizate de copiii veteranilor și cei ai eroilor ce și-au pierdut viața în teatrele de operații.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.