Mult prea ocupat cu turneele prin ţară, Dan Şipoteanu a aflat prea târziu că managerul Stănescu n-a demisionat şi că operaţiunea „să tăiem brazii din curtea spitalului” e anulată!

Dan Şipoteanu a aflat prea târziu că managerul Stănescu n-a demisionat şi că operaţiunea „să tăiem brazii din curtea spitalului” e anulată!

Fratele cunoscutei interprete de muzică uşoară Ileana Şipoteanu, consilierul local peremist Dan Şipoteanu, zis şi „Şarpe”, şi-a cam dat cu stângul în dreptul la şedinţa de Consiliului Local al municipiului Câmpulung din luna octombrie a.c..sarpe
Plin de elan patriotic, Şipoteanu a adus în atenţia colegilor consilieri o situaţie de a cărei rezolvare depindea mulţumirea unui locuitor respectabil al municipiului nostru. Pentru că mai tot timpul acesta este plecat din oraş datorită profesiei, Şipoteanu,este normal să rămână în urmă cu ştirile sau bârfele care circulă prin micuţul nostru târg. Din cauza acestui fapt, a fost pus în faţa unei situaţii hilare atunci când, sigur fiind de demisia directorului Spitalului, a propus colegilor rezolvarea pe cale amiabilă a unei sesizări care cere tăierea unor brazi aflaţi în curtea instituţiei de sănătate publică. Brazi situaţi, de fapt, pe dreapta, chiar undeva la intrarea în spital, care de ani buni, dau bătăi de cap unui proprietar a cărui casă se învecinează cu instituţia-n cauză.
Disperat, cetăţeanul a încercat să „pice la pace” cu managerul dr. Grigore Stănescu, pentru ca acesta să-l scape de blestemaţii de brazi care-i umbresc acoperişul casei dând astfel posibilitatea muşchilor şi lichenilor să se dezvolte într-o frenezie, asumându-şi toată cheltuiala aferentă, ba mai mult, să planteze în locul brazilor alţi copaci ceva mai mititei. Cum cel ce conduce încă Spitalul Câmpulung l-a refuzat fără drept de apel, bietul om a cerut sprijinul consilierului Şipoteanu, care săritor din fire a decis să-l ajute luând poziţie în plin Consiliu.
Însă, după s-a arătat „Şarpe” nu aflase că medicul Stănescu şi-a retras demisia
şi bucuros că a scăpat de managerul „Gore Contra” şi-a zis să forţeze puţin norocul şi să aducă pe tapet supărarea omului. Numai că, a fost luat prin surprindere de râsul consilierilor la auzul vorbelor lui, dar şi de intrarea triumfală a managerului Stănescu în sala de consiliu care venise parcă să-i facă cu sâc!!! că n-a scăpat de el aşa cum probabil, îşi dorea.
În continuare vom prezenta ceea ce a declarat în plenul şedinţei consilierul local PRM Dan Şipoteanu: „Un domn respectabil din acest oraş care se învecinează cu Spitalul Municipal care de altfel, a făcut două adrese către Primărie, adrese la care nu a primit nici un răspuns. Omul ne roagă să-l ajutăm în legătură cu brazii din curtea spitalului, la intrare, în dreapta, care îi creează un disconfort. A încercat să se înţeleagă cu domnul director Stănescu, dar nu a putut. Acesta i-a spus că nu vrea el să-i taie. Pentru că şi-a dat demisia domnul director, şi nu mai este, mă gândesc că s-ar putea cumva rezolva această situaţie. Pentru că având două adrese, domnul ing. Radu este dispus să înlocuiască aceşti brazi cu alţi copaci numai ca să se schimbe umbrarul acesta cauzat de brazii care fac să-i crească pe acoperiş muşchi şi licheni. Dacă vă uitaţi la acei brazi sunt numai nişte beţe. Dacă ştiţi despre ce este vorba, poate faceţi ceva, că iată, mai este puţin şi face anul. Domnul Liviu Ţâroiu, puteţi folosi acel brad în Piaţa Primăriei, de Crăciun”.
În replică, cel ce are atribuţiile de primar şi forţat deţine, încă, funcţia de viceprimar, Liviu Ţâroiu a precizat: „A venit în audienţă şi la mine şi la domnul David. Şi i-am dat răspunsul atunci. Nici Ocolul Silvic nu a fost de acord cu tăierea brazilor şi nici colectivul din spital nu a fost de acord cu tăierea lor”.

[wzslider]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.