Membrii Consiliului Local al Municipiului Câmpulung sunt convocați de îndată în şedinţă extraordinară luni, 08.11.2021, orele 12.00. Potrivit convocării ședința ce se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință, după caz.

Proiectul ordinii de zi al ședinței extraordinare din data de 08.11.2021

  1. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea cererii de finanțare în cadrul Programului National de Investiții Anghel Saligny și a devizului general estimativ pentru proiectul “Extindere sistem de canalizare pe străzile Ion Giurculescu, Valea Româneștilor, Rujoi, Chichirez, Calea Târgoviștei, Izvorului”

Inițiator: Primarul Municipiului Câmpulung

Punctul 1

  1. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Acordului de Parteneriat și depunerea Fișei intervenției #10 Dezvoltarea mediului antreprenorial prin acordarea de microgrant integrat cu stagii de formare pentru intervenții POCU în cadrul SDL Grupul de Acțiune Locală Câmpulung Muscel AP 5/PI9.vi/OS 5.1.

Inițiator: Primarul Municipiului Câmpulung

Punctul 2

  1. Proiect de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului local al municipiului Câmpulung pe anul 2021

Inițiator: Primarul Municipiului Câmpulung

Punctul 3

  1. Proiect de hotărâre cu privire la desemnarea reprezentanților consiliului local în comisiile de evaluare a probei interviu pentru concursul de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Câmpulung

Inițiator: Primarul Municipiului Câmpulung

Punctul 4

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.