Împreună cu parlamentarii din Forţa Dreptei, susţinând propunerea organizaţiei de Tineret a partidului, am înregistrat la Parlament din luna martie proiectul prin care este interzisă orice fel de publicitate la jocurile de noroc. Potrivit propunerii legislative reclama la jocurile de noroc va avea parte de un regim similar cu cel al publicităţii la tutun sau alcool.
Tinerii din Forța Dreptei Argeș au demarat joi, 26 mai, la Curtea de Argeș, campania de strângere de semnături pentru sprijinirea acestei inițiative, menită să prevină dependența de jocurile de noroc. Am fost alături de ei în acest demers.
Inițiativa tinerilor din Forța Dreptei vine după ce s-a constatat răspândirea, cu agresivitate, a reclamelor la jocurile de noroc, în toate mediile (de la mediul online, la cel audiovizual sau cel offline- publicitate stradală, etc).
Pe data de 8 martie Belgia a adoptat o lege care prevede interzicerea reclamelor la jocurile de noroc, iar o altă ţară care face paşi în aceeaşi direcţie este Marea Britanie, care le-a interzis influencerilor şi vedetelor din sport şi din showbiz să facă reclame pentru jocurile de noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.