Scene halucinante s-au petrecut, ieri, în primăria comunei Bascov după ce primarul PSD a dat buzna în biroul viceprimarului liberal, Gheorghe Nedelea și a ordonat să îi fie confiscat computerul de serviciu. Abuziv, fără motiv, fără explicații și fără temei legal! Viceprimarul liberal a cerut explicații, documente care să justifice acest gest. “Te mut cu biroul în centrala termică, te scot din primărie!”, i-a replicat primarul. De asemenea, acesta din urmă i-a cerut parolele de acces la computer și e-mail.

Pentru a evita un scandal inutil, viceprimarul comunei Bascov l-a lăsat să își facă numărul dar a refuzat să îi dea acces la datele de serviciu și mai ales la datele personale. În urma discuțiilor, computerul a fost debranșat de la curent și de la rețeaua de internet de unul dintre angajații primăriei și a fost scos din biroul viceprimarului.

“Ca urmare a acestei situații bizare care, din punctul nostru de vedere este abuzivă, solicităm public explicații din partea primarului pesedist al comunei Bascov dar și din partea conducerii PSD Argeș, față de acest incident. Nu este prima oară când Gheorghe Stancu dă dovadă de comportament necolegial, folosește un limbaj agresiv și jignitor față de colegul său și îl amenință fără motiv. De data asta credem că a ajuns prea departe cu comportament său abuziv și este de datoria noastră să îl facem public. Domnule Mînzînă, potoliți-l pe primarul din Bascov că este prea înfierbântat! Să-i fi căzut greu ziua comunei?”, este ceea ce solicită public PNL Argeş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.