Pe doi dintre consilierii locali independeţi ai comunei Rucăr, Gabi Vălimăreanu şi Bogdan Avram îi leagă o prietenie de peste 25 de ani. Ambii sunt un exemplu că deşi independenţi în cadrul Consiliului Local al Comunei Rucăr au aceleaşi idei, luptă pentru aceleaşi scopuri şi, mai ales, nu uită de unde au plecat.

Amândoi am pornit de jos, însă au ştiut ce este acela respectul unul faţă de altul, lucru ce i-a ajutat enorm în lungul şi anevoiosul drum pe care l-am parcurs până în prezent din punct de vedere profesional, familial şi politic.  

Despre Gabi Vălimăreanu şi Bogdan Avram se poate spune că sunt doi tineri ambiţioşi, inimoşi şi foarte munitori, cu mari şanse de a deveni promotori ai comunei Rucăr, dat fiind şi faptul că se bucură de susţinere necondiţionată din partea multor rucăreni.

Contactaţi pentru a ne spune povestea lor în prag de sărbători s-au rezumat doar la a ne dezvălui că nu este foarte uşor să întreţi o prietenie de un sfert de secol. Că au existat şi momente în care au apărut mici neînţelegeri, dar că întotdeuna s-a găsit ale punct comun care i-a unit de la bun început.

În ajun de Crăciun, atât Gabi, cât şi Bogdan şi-au exprimat dorinţa de a le transmite tuturor rucărenilor, indiferent în ce colţ al ţării sau al lumii se găsesc, o scurtă urare aşa cum se obişnuieşte la români.   

„Sfânta sărbătoare a Naşterii Domnului Nostru Iisus Hristos să vă aducă în case şi în inimi tot ceea ce vă doriţi. Să ne revedem sănătoşi în noul an care stă şă ne bată la uşă şi să nu uităm că noi suntem cei care putem face minuni pentru cei din jurul nostru. Să aveţi sărbători binecuvântate, prospere şi pline de fericire!

Crăciun Fericit! şi La mulţi ani!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.