PAM PAM! Divorţ în plină lună de miere în politica câmpulungeană! Lucaciuc l-a părăsit pe Gabriel Oprea pentru Mircea Andrei

ion lucaciucReapărut pe scena politică musceleană în plină forţă ca uneperist, fostul peremist Ion Lucaciuc şi-a făcut, recent, bagajele şi a părăsit familia lui Grabrie Oprea, lăsând „progresul” pentru o mai nouă iubire cu numele de PAM (pentru cine nu cunoaşte noua Alianţă pentru Argeş şi Muscel) şi prenumele de Mircea Andrei.
Zvonurile că Lucaciuc e în divorţ de UNPR s-au adeverit, iar rapid a trecut şi „procesul” lăsat şi cu partaj, prin care fostul lider UNPR Câmpulung şi-a luat la bagaj şi zestrea dusă la UNPR, dar şi întreaga familie. Mai exact, a plecat din sediul Uniunii Naţionale pentru Progresul României cu mai tot mobilierul şi obiectele de birotică, dar şi cu cea mai mare a membrilor, mutându-se într-o nouă casă, în buricul târgului, undeva în clădirea de la „Munca Colectivă”.
Ca lider al noii familii PAM, Ion Lucaciuc anunţă că deschide sezonul „surprize, surprize”.
Este de amintit că, Ion Lucaciuc s-a reîntors în politică, după o mai lungă perioadă de letargie, cu bagajul plin de sesizări, reclamaţii şi plângeri penale. Printre subiectele „fierbinţi” ale noului exliderului UNPR, actual PAM, numărându-se situaţia Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, problema Kretzulescu, situaţia miilor de tone de deşeuri de pe fosta platformă ARO şi poluarea din jurul Mateiaşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.