Liderul rromilor anunţă că Lear Corporation are nevoie urgentă de angajaţi

lider rromi neagoeSăptămâna trecută, liderul rromilor musceleni, Marian Neagoe, a anunţat că luna cadourilor, luna decembrie 2015, vine cu surprize pentru membrii comunităţii ce se află în căutarea unui loc de muncă şi au terminat minim opt clase.
Potrivit celor spune de acesta, o firmă cu punct de lucru local oferă nici mai mult nici mai puţin de 200 locuri de muncă vacante pentru rromii din Muscel.
„Am avut o întâlnire cu domnul Paul Petrescu, şeful ALOFM Câmpulung, care mi-a dat vestea bună că o firmă din Câmpulung, Lear Corporation, angajează 200 de muncitori, în regim de urgenţă. Nou este că vor fi primiţi bărbaţi, dar şi femei, şi cu opt clase primare, în cazul în care până acum se făceau angajări numai pentru cei cu zece clase. Este o veste îmbucurătoare pentru Câmpulung, unde locurile de muncă aproape că lipsesc cu desăvârşire, pentru că statul nu se implică în susţinerea locurilor de muncă.”, a precizat liderul rromilor.
De asemenea, Marian Neagoe a făcut şi un apel către rromii musceleni să se prezinte la firma Lear pentru a-şi depune o cerere de angajare. „Vă rog eu frumos ca să mergeţi să vă angajaţi să nu mai staţi acasă. Să mergeţi să vă calificaţi şi să vă angajaţi!”, este apelul făcut de reprezentantul etniei rrome.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.