Liderii Forţa Dreptei Argeş: “Este nevoie de implicare și dialog cu cetățenii.”

La mijlocul săptămânii ce a trecut, a avut loc o nouă ședință a Comitetului Județean al coordonatorilor organizațiilor locale Forța Dreptei Argeș, întâlnire la care au participat şi membri ai organizației de tineret.
“A fost discutată poziția partidului cu privire la măsurile fiscal-bugetare pe care vrea să le impună Guvernul PSD-PNL, prin asumarea răspunderii. De asemenea, deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului, a explicat poziția parlamentarilor Forța Dreptei, aceștia urmând să semneze și să voteze o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.
De asemenea, organizațiile de tineret din județ au stabilit un calendar al acțiunilor viitoare, luându-se decizia ca tinerii să se implice în special în promovarea partidului în mediul on-line.
Președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare și deputatul Adrian Miuțescu au punctat faptul că este nevoie de implicare și dialog cu cetățenii, pentru ca membrii partidului să afle problemele și doleanțele argeșenilor din toate comunităților locale din județ. Rezolvarea lor va fi principalul obiectiv al viitorilor candidați Forța Dreptei la alegerile locale.”, se arată într-un comunicat al Forţa Dreptei Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.