Sâmbătă, 11 Martie 2023, la Restaurantul Ciobănașu’, va avea loc Adunarea Generală a PSD Câmpulung, ca urmare a finalizării alegerilor interne pe organizații, unde conducerea organizației seniorilor (OPSD) a fost preluată de către consilierul local Marin Stanciu, la conducerea organizației de tineret (TSD) a rămas Mihai Răucea, iar la organizația de femei (OFSD) s-a stabilit o echipă de coordonare condusă de Magdalena Dorcioman.

În cărți, și singurul câmpulungean cu funcție la județ, numai bun pentru a prelua funcția de președinte al organizației social – democraților câmpulungeni se pare că este subprefectul Ciprian Neculăescu, asta dacă nu vor apărea unele surprize, deși este foarte greu de crezut că cineva ar avea curajul de a se pune de-a curmezișul înaintea șefilor politici.

Este de amintit că PSD Câmpulung a fost condus interimar încă din data de 3 decembrie 2021 de către deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș și președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

În ultima jumătate de an, din calitatea sa de șef interimar al PSD Câmpulung, parlamentarul Simona Bucura Oprescu a căutat să atragă în partid cât mai multe persoane, cu mai multă sau mai puțină influență, în încercarea de a revigora organizația locală. Dacă a reușit sau nu o să se vadă la alegerile locale din 2024, când este foarte probabil ca persoanele cu abonament la funcții publice să fie înlocuite cu ”sânge proaspăt”, dacă e să o cităm pe Bucura Oprescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.