Gheorghe Marin – un parlamentar de împrumut pentru musceleni

deputat psd gheorghe marinDe-a lungul timpului s-au creat mereu confuzii pe seama vieţii private a deputatului de Muscel, Gheorghe Marin. Mulţi l-au considerat a fi muscelean get – beget, alţii l-au căsătorit pe meleaguri muscelene cu Mihaela Bădescu, sora lui Iustin Preoteasa, sau i-au căutat familia prin zonă. Cu toate acestea, parlamentarul de Muscel, şi-a ţinut viaţa privată la secret, departe de ochii indiscreţi ai presei şi nici nu s-a afişat, pe la Câmpulung, în mod public împreună cu soţia, cu fiica sau nepoţica.
Mai mult, deputatul de Muscel, a fost atât de cunoscut argeşenilor, încât un cotidian judeţean l-a trecut în barca candidaţilor ARD la parlamentare, perioadă în care un alt cotidian (tot judeţean) îi căuta soţia pe ştatele de plată ale bisericilor din cadrul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.
Datorită faptului că a apărut numai singur şi destul de rar în medii publice, Marin, a fost mereu un personaj cunoscut doar în sfera politicii social – democrate şi cam atât.
În realitate, deputatul Gheorghe Marin a fost „înfiat” de câmpulungeni prin anul 1994, când a venit ca director la CESAR de la Braşov. Din 1997 până în 2004 Gheorghe Marin a fost parlamentar de Argeş, făcând carieră politică şi pe plan local ca preşedinte al PSD Câmpulung, ajungând chiar şi subprefect de Argeş.
De fel din Ploieşti, unde are şi o casă moştenită, Gheorghe Marin, s-a stabilit la Braşov (unde are două apartamente, unul moştenit de soţia sa). Tot în Braşov are şi căminul conjugal. Soţia sa, Elisabeta, a fost arhivist la Arhivele Naţionale, iar acum este la pensie, având un venit suplimentar din munca ca arhivist la Biserica Neagră.
La Câmpulung, parlamentarul deţine doar o garsonieră „de serviciu”, unde se retrage doar atunci când are muncă în teritoriu, iar în zona Muscel un teren în suprafaţă de 400 mp la Lereşti.
Şi pentru a încheia şi declaraţia de avere a parlamentarului de Muscel, acesta mai deţine două maşini, un Trabant, din 1980, şi un Volkswagen Bora, din 2004. Iar ca bani de zile negre 56.000 ron într-un cont bancar deschis în anul 2013, mai puţin decât indemnizaţia pe care o ia ca deputat într-un singur an calendaristic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.