Galerie foto interzisă pofticioşilor! Târgul de Crăciun de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”

La sfârşitul acestei săptămâni, la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” dinColegiul Dinicu Golescu Targ de Craciun (15) Câmpulung Muscel a avut loc ediţia cu numărul patru a Târgului de Crăciun, devenit deja tradiţie locală.
Elevii Colegiului se pregătesc din timp pentru a-şi prezenta spre vânzare minunate produse lucrate manual, diverse obiecte şi decoraţiuni specifice Crăciunului, însă la înălţime se află platourile cu diverse dulciuri decorate cât mai colorat şi mai ingenios pentru a fi mai apetisante.
La această ediţie a Târgului de Crăciun de la „Dinicu Golescu” câştigătoare a fost clasa a VII-a, clasă ce a câştigat primul loc şi anul trecut.
Cea mai importantă piesă a Târgului a fost şi rămâne bradul montat în faţa Colegiului, un brad ecologic, făcut din materiale reciclabile. Bradul fiind confecţionat în acest an din sârmă şi care a fost aprins de Tudor Turcu, finalistul Eurovision.
Potrivit organizatorilor, sumele strânse din vânzarea produselor de la Târgul de Crăciun vor fi folosite pentru activităţile din şcoală, dar şi pentru a fi cumpărate cadouri ce vor fi oferite copiilor instituţionalizaţi la Centrul de Plasament din Câmpulung, o activitate caritabilă sub numele „Renii lui Moş Crăciun”.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.